Wij zijn aan het verbouwen! Inmiddels zijn we gestart met een grote verbouwing van onze showroom en kantoren. 

Grafsteen Grafmonument Losser

Een grafmonument, grafsteen is voor velen van ons een gedenkplaats, een grafmonument waar men herinneringen kan ophalen uit vervlogen tijden. Ook in Losser zijn wij uw leverancier voor grafstenen / grafmonumenten. Woont u in Losser en u wilt onze showroom bezoeken, bel dan even voor een afspraak zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken.

Gedenken na het afscheid

Een grafmonument is een stille en een blijvend waardevolle herinnering. Een gedenkteken aan iemand die u lief en dierbaar is. Daarom is het zeer belangrijk dat een grafmonument gemaakt wordt van kwalitatief zeer goed en duurzaam materiaal. Er zijn veel mogelijkheden om het grafmonument een persoonlijke vorm mee te geven. Een grafmonumenten maken wij altijd op maat. 

Al sinds 1918 verzorgt Dove Grafmonumenten alles op het gebied van gedenken na een begrafenis of een crematie in Twente.

In onze showroom hebben we meer dan 100 grafmonumenten en  urnengraven opgesteld, die regelmatig worden vervangen. Door onze ruime keus, is er voor iedereen en voor elk budget iets te realiseren. Op ons buitenterrein hebben we tientallen zèèr voordelig geprijsde - low budget - grafmonumenten staan. 

Vanuit Losser is het ongeveer 10 minuten rijden naar onze showroom.

Komt u naar onze showroom?
Dan verzoeken wij u indien mogelijk een afspraak te maken. We zorgen dan dat er een adviseur voor u beschikbaar is.

Ook een vrijblijvend thuisbezoek, behoord tot de mogelijkheden.